top of page

KURSPAKET 1-3
Din anslagstavla

Här hittar du i vilken ordning du gör vad

samt når lättare till det material du behöver.

Starta!

Bekanta dig med hemsidan och de funktioner som du nu har tillgång till. Testa gärna någon av de digitala skrivövningarna för inspiration och mjukstart. Alla snabblänkar hittar du här på din Anslagstavla.

GLÖM INTE! Skriv, skriv, skriv! Har du ett skrivprojekt - Låt det växa fram under kursens gång. Tanken med våra kurser är att du ska träna dig för att genast, eller samtidigt, använda kunskaperna i ditt skrivprojekt och att du i slutet av kursen ska ha ett färdigt bokmanus. Upplever du att vissa övningar och uppgifter stoppar upp ditt skrivflöde? Skriv då istället och återgå till programmet senare då du behöver ny input.

Skrivpassen
- din trygga väg genom kursen. 

Du hittar dina pass i din Kursbok som mejlades dig, men även i digital form. Genom att följa direktiven som ges för varje lektionspass i de tre kurspaketen ledsagas du genom kursens alla steg och teman. Ämnesdelarna bygger på varandra så du tar dig tryggt framåt. Vid varje avslutat pass finns möjlighet till feedback på den text du sänder in. Om du köpt kurspaket "på egen hand" ges ingen feedback.

Hur hittar du till den Digitala passen?

Tryck bara på din ikon här till vänster.

Här hittar du till ditt pass.
Tryck på ikonen ovan på det kurspaket du köpt.

Kurspaket 1: pass 1-7

Kurspaket 2: pass 8-13

Kurspaket 3: pass 14-21

Skärmbild (258).png
Skärmbild (260).png
Skärmbild (259).png
Skärmbild (237).png

För goda skrivrutiner:

Delta gärna i Skrivstugan. Det ger dig goda skrivrutiner och fantastiska möten med andra skribenter. Där kan du även fråga om saker som rör din kurs.

Utnyttja även våra digitala skrivövningar.

Tryck på ikon.

Dramaturgi-Guiden - Varsågod!

I Kurspaketet ingår vår Dramaturgi-guide som tar dig kapitel för kapitel till ett färdigt bokmanus. Den kan även användas för att planera fram en heltäckande synopsis.

bottom of page