top of page

Skrivkurser med författareliten

Varannan onsdag får du möjlighet att delta på skrivkurser som leds av bästsäljande och prisbelönta författare som t.ex. Jens Lapidus, Anna Jansson och Arne Dahl.

Olika ämnen behandlas och du får utbildning, skrivövningar och effektiv skrivtid. Du kan jobba på nya eller befintliga projekt och får läsa upp dina övningstexter samt få feedback i små grupper. Det är kravlösa skrivarkurser med en varm och trevlig stämning, vill du inte vara aktiv kan du välja att bara vara med och lyssna.

 

159kr/pass

 • Tobias Söderlund - Skriva för bokslukaråldern
  ons 05 apr.
  Zoom-möte
  Tobias är barnens nya skräckmästare. På tre år har han släppt sju böcker som blivit rysligt eftertraktade. Båda hans bokserier har dessutom nominerats till Årets barndeckare. Ikväll berättar han varför bokslukarna 9-12 år är de bästa läsarna man kan ha – och hur man får dem att fortsätta vända blad.
 • Arne Dahl
  ons 03 maj
  Zoom-möte
  Arne Dahl är den flerfaldigt internationellt prisbelönte författaren till tjugo kriminalromaner i tre serier. Det började med sviten om A-gruppen, som i elva romaner kombinerar välskriven underhållning med en undersökning av förändringarna i det svenska samhällsklimatet kring millennieskiftet.
 • Pia Lerigon - Skriva en bestseller
  ons 07 juni
  Zoom-möte
  I kvällens pass får du möta Pia Lerigon som lär ut de tre viktigaste knepen för hur du skriver en bestseller och uppfyller din skrivdröm. Pia Lerigon är utgiven skönlitterär och facklitterär författare och har vunnit Svenska skrivbloggpriset för Sveriges bästa skrivblogg.
 • Jonas Moström - Vägen till utgivning
  ons 06 sep.
  Zoom-möte
  Denna kväll kommer vi prata om skrivande i stort, hur man bygger spänning, arbetsmetoder, inspiration kontra transpiration, konkreta råd, hur Jonas gick till väga för att bli utgiven, agenter och förlag, och mycket tid till frågor. Välkommen
 • INSTÄLLD Dag Öhrlund "Planering & överraskningar"
  Time is TBD
  Location is TBD
  Dag är journalist, författare, föredragshållare, coach, debattör och fotograf. Han har skrivit, fotograferat och medverkat i mer än 50 böcker, tagit över en miljon bilder och publicerat dokumentärreportage i 150 tidningar och magasin i 30 länder. Ikväll ska han prata om hur du överraskar dina läsare
bottom of page