Skrivkurser med författareliten

Varannan onsdag får du möjlighet att delta på skrivkurser som leds av bästsäljande och prisbelönta författare som t.ex. Jens Lapidus, Anna Jansson och Arne Dahl.

Olika ämnen behandlas och du får utbildning, skrivövningar och effektiv skrivtid. Du kan jobba på nya eller befintliga projekt och får läsa upp dina övningstexter samt få feedback i små grupper. Det är kravlösa skrivarkurser med en varm och trevlig stämning, vill du inte vara aktiv kan du välja att bara vara med och lyssna.

 

149kr/pass

 • Jens Lapidus "Hitta din berättelse"
  ons 01 feb.
  Zoom-möte
  2006 debuterade han med Snabba cash, som blev en av 2000-talets mest omtalade och sålda böcker. Snabba cash har sålts till över 30 länder, däribland USA och England. 2021 återvände han till spänningsscenen med Paradise city och ikväll är han tillbaka på Skrivcafé för att du ska hitta din berättelse.
 • Tobias Söderlund - Skriva för bokslukaråldern
  ons 05 apr.
  Zoom-möte
  Tobias är barnens nya skräckmästare. På tre år har han släppt sju böcker som blivit rysligt eftertraktade. Båda hans bokserier har dessutom nominerats till Årets barndeckare. Ikväll berättar han varför bokslukarna 9-12 år är de bästa läsarna man kan ha – och hur man får dem att fortsätta vända blad.
 • Arne Dahl
  ons 03 maj
  Zoom-möte
  Arne Dahl är den flerfaldigt internationellt prisbelönte författaren till tjugo kriminalromaner i tre serier. Det började med sviten om A-gruppen, som i elva romaner kombinerar välskriven underhållning med en undersökning av förändringarna i det svenska samhällsklimatet kring millennieskiftet.
 • INSTÄLLD Dag Öhrlund "Planering & överraskningar"
  Time is TBD
  Location is TBD
  Dag är journalist, författare, föredragshållare, coach, debattör och fotograf. Han har skrivit, fotograferat och medverkat i mer än 50 böcker, tagit över en miljon bilder och publicerat dokumentärreportage i 150 tidningar och magasin i 30 länder. Ikväll ska han prata om hur du överraskar dina läsare