top of page

SKRIV din BOK - tillsammans med oss!
Din anslagstavla

Här hittar du i vilken ordning du gör vad

samt når lättare till det material du behöver.

Skärmbild (59).png

Starta!

Bekanta dig med hemsidan och de funktioner som du nu har tillgång till. Det finns en hel del. Testa gärna någon av de digitala skrivövningarna för inspiration och mjukstart. Alla snabblänkar hittar du här på din Anslagstavla. 

GLÖM INTE! Skriv, skriv, skriv! Har du ett skrivprojekt - Låt det växa fram under kursens gång. Tanken med våra kurser är att du ska träna dig för att genast, eller samtidigt, använda kunskaperna i ditt skrivprojekt och att du i slutet av kursen ska ha ett färdigt bokmanus. Upplever du att vissa övningar och uppgifter stoppar upp ditt skrivflöde? Skriv då istället och återgå till programmet senare då du behöver ny input.

Skärmbild (62).png

Lektionspassen

- din trygga väg genom kursen. 

Du hittar dina pass i din Kursbok som mejlades dig, och även i digital form. Genom att följa direktiven som ges för varje lektionspass i de tre kurspaketen ledsagas du genom kursens alla steg och teman. Ämnesdelarna bygger på varandra. Även om du är en bit på väg i ditt skrivprojekt kan det vara till nytta att "ta det från början". Vid varje avslutat pass finns möjlighet till feedback på den text du sänder in.

Här hittar du till ditt digitala pass. Tryck på rätt bild.

Del  1: pass 1-7

Del 2: pass 8-13

Del 3: pass 14-21

Skärmbild (67).png
Skärmbild (66).png
Skärmbild (64).png
Skärmbild (237).png

Kända författare ger sina bästa tips:

Med jämna mellanrum kommer författare eller människor i skrivbranschen att dela med sig av sina bästa tips. Håll utkick på våra sociala medier för att veta då tillfällena sker.

Vi finns på Facebook och Instagram. Sök på Skrivcafé.

För goda skrivrutiner:

Delta gärna i Skrivstugan. Det ger dig goda skrivrutiner och möjlighet att träffa andra för feedback och tips. Där kan du även fråga kursledaren om saker som rör ditt kursprogram.

Utnyttja även våra digitala skrivövningar och våra olika skrivutmaningsprogram. Det tillkommer nya allteftersom.

Tryck på respektive ikon för att ta dig till rätt sida.

Dramaturgi-Guiden - Varsågod!

I Kurspaketet ingår vår Dramaturgi-guide som tar dig kapitel för kapitel till ett färdigt bokmanus. Den kan även användas för att planera fram en heltäckande synopsis.

bottom of page