top of page

Om Skrivcafé

Var och varannan svensk går med en bokidé i huvudet, vi är två av dem. Vi kände att det saknades en plattform för interaktivt skrivande tillsammans med andra skribenter. Därför skapade vi Skrivcafé med syfte att vara en mysig kravlös plats för att utveckla sitt skrivande med interaktivt lärande.

 

Varannan onsdag kl 18:00 erbjuder vi träffar med utbildning, samtal och effektiv skrivtid med vägledning av etablerade författare, skrivpedagoger eller förläggare. Övriga onsdagar håller vi icke lärarledda skrivstugor där du kan utveckla ditt skrivande tillsammans med andra skribenter. Alla är välkomna oavsett erfarenhet!

Vi ser fram emot att delta på passen med alla er fantastiska skribenter, författare och skrivpedagoger. Hoppas du gör det med!

Daniel Persson grundare och VD på Skrivcafé

Daniel Persson

Man kan tycka att min bakgrund som basketspelare och it-arkitekt står långt ifrån skrivandet men min närmsta part här till höger har fått mig att sänka tröskeln och känna att alla som vill skriva kan lära sig. Vi skriver nu tillsammans på en ekonomibok och drömmer om att skriva en barnbok.
 
Jag läser helst fantasy och dystopier.
Min roll inom Skrivcafé är främst att sköta om hemsidan och vara en hälsosam broms till min fartfläkt till fästmö.
Rebecka Persson grundare och marknadsansvarig på Skrivcafé

Rebecka Sandqvist

Det här med romaner i byrålådan har nästan blivit en del av min egen karaktärsbeskrivning.  Mitt behov av rutin för skrivande var grunden till att vi startade Skrivcafé och jag längtar nog mest av alla att delta i caféträffarna.
Jag är en obotlig uppfinnarromantiker medan min Daniel är entreprenören och bensinen i vår relation. Han driver mina idéer och det är honom vi har att tacka att Skrivcafé inte ligger kvar i byrålådan.
 
Jag har skrivit bokrecensioner och utbildar företag i yrkesrelaterade texter. 
bottom of page