Profil

Gick med: 7 jan. 2021

Om
0 Gilla-markering mottagen
0 Kommentar mottagen
0 Bäst svar

Jag heter Anna-Carin Svanå, bor i Varberg och brinner för bra berättelser! Som lektör och skrivcoach kan jag hjälpa dig att utveckla ditt skrivande och förverkliga din bokdröm. Som författare och illustratör vill jag ge dig härliga historier som berör.


Från början är jag litteraturvetare och har jobbat i många år som gymnasielärare i engelska och svenska på International Baccalaureate. Sedan 2017 är jag diplomerad lektör och med i Litterära konsulter. Nu arbetar jag i huvudsak som lektör, skrivcoach och skrivkursledare. Varje tisdag sänder jag live på Facebook i "Tisdagstipset för dig som skriver" Anna-Carin Svanå - lektör, författare och illustratör | Facebook . Filmerna ligger också på min Youtube-kanal, Anna-Carin Svanå - YouTube


Mitt eget skrivande har hittills resulterat i en novellsamling för vuxna och tre barnböcker. Jag också varit delaktig i två samarbetsprojekt, samt illustrerat en barnbok med text av Annelie Karlsson. En färdig urban fantasy för barn ligger "på vänt" och i datorn håller en relationsroman på att växa fram. Läs mer om mig och mina tjänster på min hemsida (annacarinsvana.se).


Den 18 augusti håller jag i en workshop om att skriva dialog här på Skrivcafé.

Emblem
  • Föreläsare
    Föreläsare
    Personen med detta emblem är föreläsare på Skrivcafé.

Anna-Carin Svanå

Föreläsare
+4
Fler åtgärder