top of page

ons 04 jan.

|

Zoom-möte

Kristina Sigunsdotter "Method writing"

Välkommen till en kväll av mentalt och taktilt utforskande av text, fantasi och verklighet. Med hjälp av skrivuppgifter och berättelser av egna upplevelser ska jag vägleda dig till hur du också kan använda dig av skrivmetoden method writing för att skapa nya, spännande texter.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Kristina Sigunsdotter "Method writing"
Kristina Sigunsdotter "Method writing"

Tid och plats

04 jan. 2023 18:00 – 21:00

Zoom-möte

Om evenemanget

"Välkommen till en kväll av mentalt och taktilt utforskande av text, fantasi och verklighet. Med hjälp av skrivuppgifter och berättelser av egna upplevelser ska jag vägleda dig till hur du också kan använda dig av skrivmetoden method writing för att skapa nya, spännande texter.

Kvällen blir både en inre resa och ett sökande efter karaktärer och berättelser. Jag kommer handleda dig till nya sätt att observera och beskriva verkligheten och sätt att få tillgång till ditt sannaste jag.

Jag kommer också berätta anekdoter kring mitt eget skrivande, hur det är att leva med ett alter ego - och hur det gick till när jag lärde mig att prata med korpar!" - Kristina

Kristina Sigunsdotter är en svensk författare, konstnär och dramatiker med en B.A. inom etnologi, engelska och journalistik. Hennes pjäs ”Systrarna Stormhatt och det stora fågeläventyret” har spelats på Royal Dramatic Theatre och Stockholm City Theatre. Hon är grundaren av Poetry Factory, en poesiverkstad för barn. Som låtskrivare har hon samarbetat med artister som Nicolai Dunger , Dreaming Of Islands och Georg Riedel, hon är hedrad för sitt språk och sin förmåga att skildra unga kvinnor i sociala nackdelar. År 2020 vann hon Augustpriset i kategorin "Årets Svenska barn och ungdomsbok" med "Humlan Hanssons hemligheter"

Böcker:

"Humlan Hanssons hemligheter" (2020)

"Kryptosapiens - Ett omänskligt äventyr" (2019)

"Hundgården" (2017)

"Min krokodil tror att den är en racerbil" (2017)

"Rovfåglar osv" (2014)

"Sjöpojken" (2011)

Hemsida: https://www.kristinasigunsdotter.se/

Förlag: Natur och kultur

Biljetter

  • Kristina Sigunsdotter

    159,00 kr
    Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page