top of page

Onlinekurser & Workshops

Vi håller workshops och kurser (online) med författare och de mest rutinerade inom branschen. 

Var ska man hämta kunskaper ifrån, om inte från de som lyckats och som har erfarenhet? Under våra onlinekurser och workshops får ta del av föreläsningar, diskussioner och skrivövningar av författare och andra sakkunniga inom branschen. 

Vill du få vetskap om nästa kurs/workshop - prenumerera på vår hemsida så ges utskick om aktuella händelser. Eller följ oss på Instagram/Facebook.

AKTUELLA kurser & workshops!

Mest prisvärt

Skriva filmmanus med Gustav Bengtsson

400 kr

400

Två tillfällen: 30 juni samt 7 juli (18.00-20.30)

Giltigt tills det avslutas

2 kurstillfällen ingår i priset

konsten att skapa engagerande berättelser för film

sker via Zoom

Filmmanus med Gustav Bengtsson

 

Tidpunkter:

30 juni - 18.00 - 20.30

7 juli - 18.00 - 20.30

 

Kursinnehåll:

Filmmanus-  Skapande av karaktärer, dialog och atmosfär

 

Välkommen till vår spännande kurs om filmmanus i ledning av den erfarne filmregissören och manusförfattaren Gustav Bengtsson, där vi fördjupar oss i konsten att skapa engagerande berättelser. Här får du verktygen och kunskapen för att ta dina manusidéer till nästa nivå och väcka liv i dina berättelser med förhoppningen om att kunna spela in din film.Under kursens gång kommer vi att fokusera på hur du skapar trovärdiga och intressanta karaktärer som publiken kan relatera till. Genom praktiska övningar och teoretisk kunskap kommer du att lära dig att skapa dialoger som känns naturliga och trovärdiga, karaktärer som är komplexa och minnesvärda, samt atmosfärer som tilltalande och spännande.

 

Vi ses på zoom!

bottom of page