top of page

SKRIV din BOK – prenumeration

Här kan du gå vår kurs - och betala per månad.

Du börjar och avslutar då du själv önskar.

 

Önskar du struktur i ditt skrivande?

Vill du ha en tydlig plan och få kontinuerlig inspiration och kunskap så att du inte stannar av? Då är detta ett perfekt upplägg för dig. Varje vecka får du tillgång till nya kurspass, kreativa övningar och föreläsningar från de stora författarnamnen. Sakkunniga personer delar med sig av allt som har med skrivandet att göra.

 

Kursinnehållet är detsamma som SKRIV din BOK – på egen hand, skillnaden är att du som prenumerant har en tydlig kursplan. Du tilldelas allt kursmaterial i en pedagogisk ordning. Följder du den givna planen kan boken vara färdigskriven, till och med redigerad, om mindre än 40 veckor! Struktur kan ibland vara det vi behöver för att komma hela vägen. Kursen är digital men här finns även nedladdningsbara dokument så som mallar att använda, och i slutet av kursen får du tillgång till alla våra e-kursböcker för framtida skrivprojekt - bara att ladda hem. Kursen i sin digitala form utvecklas ständigt, vilket gör att du upptäcker mer material än vad som finns presenterad i guiden. 

Kursen startar den dagen du betalar första avgiften. Du har under hela prenumerationstiden åtkomst till tidigare material. 

 

Upplägg:

De första åtta veckorna går vi ”all in” vad gäller planering av ditt bokprojekt. Detta är till nytta även för de som kommit en bit på väg, eller kört fast. Att skapa en bra grund kan ge dig det du behöver för att hitta ny väg framåt. Med hjälp av teoripass och inspirationsföreläsningar håller du ditt planerande och skrivande igång.

 

Du ledsagas därefter i fördjupade kunskaper om skrivandet, ges fortsatt inspiration och får nu tydliga riktlinjer om hur du ska skriva din bok.

Kända författarnamn kommer att inspirera dig inom olika områden och du får möjlighet att ta del av deras allra bästa tips! De som kommer att guida dig är bland andra: Jens Lapidus, Arne Dahl, Kajsa Ingmarsson och Monika Fagerlund. Alla mycket framgångsrika och talangfulla.

Du får bekanta dig med olika genrer och teman under resans lopp.

 

De sista veckorna tar vi itu med att redigera och färdigställa ditt bokmanus. Du får samlade kunskaper från våra redaktörer om arbetet att slutföra och även marknadsföra din bok. Här får du dessutom möjlighet till feedback på 3000 ord från vår redaktör.

Utdrag ur
kurskalendern:
Vecka 1-4
Skärmbild (101).png
Vecka 5-8
Skärmbild (100).png
Önskar du vår kursguide?
Där hittar du
40 veckors kalendern. 


Klicka på guiden!
Skärmbild (310).png

HUR FUNGERAR EN

DIGITAL KURS?

De är enkla att hantera. En vanlig fråga är dock: Hur hittar jag dit?

Vid kursstart ges ett mejl med direktlänk till programmet. Då ett nytt "pass" blir tillgängligt mejlas du alltid direktlänken.

Vid eventuella problem: Kontakta oss!

redaktionen@skrivcafe.se

I "Skriv din bok" som prenumerant ingår:
  • 21 Teoripass- utformade för att steg för steg ta dig tryggt till ditt färdiga bokmanus. Du får de baskunskaper du behöver. Här ingår kursfilmer, övningar och föreläsningar.

  • Unika skrivråd från några av de mest framgångsrika författarna i Sverige. Du möter dem i föreläsningar och får övningar som berikar ditt skrivande.

  •  Vi guidar dig från en idé, planering och skrivandet av ditt bokmanus med hjälp av våra skrivguider.

  • Skrivstugan – Din skrivrutin. Möte med andra kursdeltagare där man kan utveckla sina texter och fördjupa teorier.  

  • Inspirationsövningar. Över 30 olika inspirationspass! För att du aldrig ska "fasta". Att lämna sitt pågående skrivprojekt en stund och skriva annat är gynnsamt både för skrivutvecklingen och för det egna manuset. Övningarna är teoribaserade vilket gör att du lär dig och befäster kunskap på ett lekfullt sätt.

 

Allt material kommer till dig digitalt vecka för vecka (2-4 st/vecka), från den dagen du startar och 40 veckor framåt - eller när du bestämmer att du själv vill avsluta kursprogrammet.  Där du startar är din "vecka 1" och datum visas för hela kursprogrammet. Ogjorda pass ligger kvar tills du har tid att jobba med dem.

Allt 

Best Value

SKRIV din BOK - prenumeration

249 kr

249

Varje månad

Giltigt i 10 månader

bottom of page