ons 28 apr. | Zoom-möte

Louise Alvarsson "Läkande skrivande"

Louise är certifierad Write Your Self-vägledare och använder deras metod som handlar om att skriva om/efter trauma. Du får tips om hur du kravlöst kan börja skriva för att må bättre och nyttja skrivandet som en process för läkande.
Registrering är stängd
Louise Alvarsson "Läkande skrivande"

Tid och plats

28 apr. 18:00 – 21:00
Zoom-möte

Om evenemanget

Ett stort skrivintresse från start ledde Louise in på en journalistutbildning där hon fick möjligheten att skriva om andras berättelser. Hon är nu utbildad skrivpedagog och certifierad Write Your Self-vägledare. Det använder hon för att hjälpa människor att må bättre genom att skriva.

Louise är även författare till boken "Skriv bara skriv” som innehåller övningar och tips för en kreativ skrivprocess och som inspirerar dig till att komma igång med ditt skrivande. Hon är van att hålla workshops och kurser så vi tror att det kommer bli en superintressant träff på Skrivcafé.

"Jag jobbar med texter hela dagarna och tycker om att möta människor. Jag tror aldrig att jag kommer tröttna på att skriva, inte heller på att inspirera andra till att skriva."

Böcker:

"Skriv bara skriv" (2019)

"Låt oss berätta" (2016, 2017, 2018)

Förlag: Votum förlag

Hemsida: http://louisealvarsson.se/

Gäst i poddcast: Skrivarpodden

Write your self: Write Your Selfs metod utgår från att skriva om/efter trauma. Ett trauma kan vara större eller mindre. Du behöver inte känna att du måste ha ett stort trauma bakom dig, utan det kan handla om att skriva om/utifrån sig själv – Write Your Self – för att upptäcka sådant man kan ha inom sig utan att veta om det. Det kan handla om att skriva för att må bättre.

Biljetter
Pris
Antal
Totalt
  • Louise Alvarsson
    79 kr
    79 kr
    0
    0 kr
Totalt0 kr

Dela detta evenemang