top of page

ons 28 apr.

|

Zoom-möte

Louise Alvarsson "Läkande skrivande"

Louise är certifierad Write Your Self-vägledare och använder deras metod som handlar om att skriva om/efter trauma. Du får tips om hur du kravlöst kan börja skriva för att må bättre och nyttja skrivandet som en process för läkande.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Louise Alvarsson "Läkande skrivande"

Tid och plats

28 apr. 2021 18:00 – 21:00

Zoom-möte

Om evenemanget

Ett stort skrivintresse från start ledde Louise in på en journalistutbildning där hon fick möjligheten att skriva om andras berättelser. Hon är nu utbildad skrivpedagog och certifierad Write Your Self-vägledare. Det använder hon för att hjälpa människor att må bättre genom att skriva.

Louise är även författare till boken "Skriv bara skriv” som innehåller övningar och tips för en kreativ skrivprocess och som inspirerar dig till att komma igång med ditt skrivande. Hon är van att hålla workshops och kurser så vi tror att det kommer bli en superintressant träff på Skrivcafé.

"Jag jobbar med texter hela dagarna och tycker om att möta människor. Jag tror aldrig att jag kommer tröttna på att skriva, inte heller på att inspirera andra till att skriva."

Böcker:

"Skriv bara skriv" (2019)

"Låt oss berätta" (2016, 2017, 2018)

Förlag: Votum förlag

Hemsida: http://louisealvarsson.se/

Gäst i poddcast: Skrivarpodden

Write your self: Write Your Selfs metod utgår från att skriva om/efter trauma. Ett trauma kan vara större eller mindre. Du behöver inte känna att du måste ha ett stort trauma bakom dig, utan det kan handla om att skriva om/utifrån sig själv – Write Your Self – för att upptäcka sådant man kan ha inom sig utan att veta om det. Det kan handla om att skriva för att må bättre.

Biljetter

Pris

Antal

Totalt

  • Louise Alvarsson

    79,00 kr

    79,00 kr

    0

    0,00 kr

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page