top of page

ons 04 aug.

|

Zoom-möte

Mikaela Skantz "Skriva romance"

Författarcoach, karriärcoach och företagscoach. Mikaela är expert på att utveckla andra, oavsett om det är personlig utveckling eller texter. Hon har under de senaste åren läst över 500 feelgood/romance böcker och idag kommer hon berätta hur du lyckas med att skriva romance.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Mikaela Skantz "Skriva romance"
Mikaela Skantz "Skriva romance"

Tid och plats

04 aug. 2021 18:00 – 21:00

Zoom-möte

Om evenemanget

"Böcker har alltid varit en stor del av mitt liv. Så stor att jag arbetade i bokhandel i flera år för att därefter studera Förlagskunskap på Stockholms Universitet. Utbildningen ledde att jag arbetade på ett stort förlag i många år. Jag fick stipendium av Svenska förläggarföreningen för att utbilda mig på Publishing Institute vid University of Denver, USA. Hela tiden förkovrade jag mig och läste all sorts litteratur.

Jag är extra intresserad av romance/feelgood romaner då jag de senaste åren har läst över 500 feelgood/romance-böcker. Detta gör att jag har stor kunskap i hur man speciellt ska skriva en lyckad feelgood-roman. Jag läser dock all sorts litteratur utom poesi och skräck och tar gärna emot manus på engelska."

Hemsida: https://mikaelaskantz.se/

Facebook: Vi som skriver Romance

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/mikaela-skantz/

Instagram: https://www.instagram.com/mikaelaskantz_forfattarcoach/

Certifieringar: ICF, ACC och Diplomerad lektör

Biljetter

  • Mikaela Skantz

    79,00 kr
    Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page