top of page

ons 21 juli

|

Zoom-möte

Sara Svensson "Skriva och utveckla sexscener"

Vad behövs för att sexscenerna skall fungera i din berättelse? Hur gör vi för att de skall bli heta och trovärdiga? Vad händer med våra karaktärer när de har sex? Och kan det verkligen bli sexigt på svenska? Detta och mycket mer handlar kvällens skrivträff om!

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Sara Svensson "Skriva och utveckla sexscener"
Sara Svensson "Skriva och utveckla sexscener"

Tid och plats

21 juli 2021 18:00 – 21:00

Zoom-möte

Om evenemanget

Mitt i juli, när sommaren når sin kokpunkt, blir det även som hetast på Skrivcafé. Nu skall vi ägna oss åt sexscener! Varför skall vi skriva sexscener? Hur gör vi för att de skall bli heta och trovärdiga? Vad händer med våra karaktärer när de har sex? Vilka fällor finns, vilka genvägar? Kan det verkligen bli sexigt på svenska? Detta och mycket mer handlar kvällens skrivträff om. Vi blandar samtal med skrivövningar, vi lyssnar och lär oss av varandra och självklart stämmer vi av efter hand att det känns bra med alla som deltar :) Så mjuka upp kroppen innan med några sköna stretchövningar så ni kan slappna av och släppa loss ordentligt i dagens workshop!

Obs: Kvällen handlar bara om sexscener som utspelar sig mellan myndiga karaktärer som ger samtycke till sexscenen :)

Om Sara

Sara Svensson jobbar som språkkvalitetschef på översättningsbyrå, hon är även frilansande lektör och korrekturläsare. Förutom mat och vatten behöver Sara magiska läsupplevelser för att överleva. Hennes högsta dröm är att bidra till berättelser som förändrar och berikar liv. I Sara ryms högkänslighet för text i kombination med hyperaktiv läsförmåga och stora känslor, starka åsikter och rungande skratt.

Hemsida: www.sarasvensson.se

instagram: lektorsarasvensson

Biljetter

  • Sara Svensson

    79,00 kr
    Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page