top of page

SKRIV din BOK – prenumeration!

Här kan du gå vår kurs - och betala per månad.

Du börjar och avslutar då du själv önskar.

 

Önskar du struktur i ditt skrivande?

Vill du ha en tydlig plan och få kontinuerlig inspiration och kunskap så att du inte stannar av?

Då är detta ett perfekt upplägg för dig.

Varje vecka får du tillgång till nya kurspass, kreativa övningar och föreläsningar från de stora författarnamnen. Sakkunniga personer delar med sig av allt som har med skrivandet att göra.

 

Kursinnehållet är detsamma som SKRIV din BOK – på egen hand, skillnaden är att du som prenumerant har en styrd kursplan. Du får kunskaper och inspiration hela vägen fram till ditt färdiga bokmanus. Följder du den givna planen kan boken vara färdigskriven, till och med redigerad, om mindre än 40 veckor! Struktur kan ibland vara det vi behöver för att komma hela vägen.

 

Upplägg:

De första åtta veckorna går vi ”all in” vad gäller planering av ditt bokprojekt. Detta är till nytta även för de som kommit en bit på väg, eller kört fast. Att skapa en bra grund kan ge dig det du behöver för att hitta ny väg framåt. Med hjälp av teoripass och inspirationsföreläsningar håller du ditt planerande och skrivande igång.

 

Du ledsagas därefter i fördjupade kunskaper om skrivandet, ges fortsatt inspiration och får riktlinjer om hur du ska skriva dina kapitel, dina scener.

Kända författarnamn kommer att inspirera dig inom olika områden och du får möjlighet att ta del av deras allra bästa tips! De som kommer att guida dig är bland andra: Jens Lapidus, Arne Dahl, Kajsa Ingmarsson och Monika Fagerlund. Alla mycket framgångsrika och talangfulla.

Du får bekanta dig med olika genrer och teman under resans lopp.

 

De sista veckorna tar vi itu med att redigera och färdigställa ditt bokmanus. Du får kunskaper direkt från våra redaktörer om arbetet att slutföra och även marknadsföra din bok.

Utdrag ur
kurskalendern:
Vecka 1-4
Skärmbild (101).png
Vecka 5-8
Skärmbild (100).png
Här kan du ladda ner
hela kurskalendern.
I "Skriv din bok" som prenumerant ingår:
  • 21 Teoripass- utformade för att steg för steg ta dig tryggt till ditt färdiga bokmanus. Du får alla baskunskaper du behöver.

  • Unika skrivråd från några av de mest framgångsrika författarna i Sverige. Du möter dem i föreläsningar och får övningar som berikar ditt skrivande.

  •  Vår Dramaturgi-Guide. Kapitel för kapitel skrivs ditt manus - eller så  strukturerar du ditt bokmanus med hjälp av guiden.

  • Skrivstugan – Din skrivrutin. Möte med andra kursdeltagare där man kan utveckla sina texter och fördjupa teorier.

  •  Våra digitala minikurser och  skrivövningar.

 

Allt material kommer till dig vecka för vecka (minst 2 per vecka), från den dagen du startar och 40 veckor framåt - eller när du bestämmer att du vill avsluta kursprogrammet.

Allt 

Best Value

SKRIV din BOK - prenumeration

449 kr

449

Varje månad

Giltigt i 10 månader

bottom of page