top of page

Din redaktör och kursledare

Redaktör/kursledare/författare

Pernilla Lindroos

Som författare och pedagog hoppas jag kunna vara till hjälp på din skrivarresa. Det jag har erfarenhet av är att skriva korta slagfärdiga aforismer, feelgood och en mix av historia och nutida relationsdrama. Min styrka är att bygga upp en berättelse och att skriva med känsla, humor och djup. Jag har gett ut barnböcker, en faktabok för yngre läsare, flertalet läromedel, aforismböcker samt skönlitterära romaner.

 

Det jag har erfarenhet av är:

o Egen-, hybrid samt traditionell utgivning.

o Att traggla med marknadsföring.

o Att stå på mässor.

o Hålla skrivarkurser.

o Att bli refuserad. Många gånger.

o Har lyft tre hobbyskribenter till framgångsrikt författarskap – en av dessa har blivit nominerad till Nordiska rådets litteraturpris.

Skrivcoach/journalist

Torbjörn Karlgren

Jag har arbetat professionellt som journalist, skribent och redaktör sedan 1983, huvudsakligen i egen regi men även för stora nationella media inom webb, print och radio/tv.
Dessutom har jag arbetat med kommunikation för företag och för artister och arrangörer. Jag har även arbetat som lärare i journalistik och skrivande.
Förmågan att berätta effektivt, hitta ett levande språk och en spänstig dialog samt ett skrivande som överraskar, roar och oroar har alltid stått i centrum.

bottom of page