top of page
Våra skrivkurser
och övriga tjänster
Vi har något för alla skrivsugna!

För dig som behöver inspiration, för dig som behöver fler skrivverktyg och för dig som tar ditt författarskap på fullaste allvar. 

Våra program och kurser är utformade så att du med fördel jobbar parallellt med eget skrivprojekt. 

KURSPROGRAM

 

​"SKRIV din BOK" - från bokidé till färdig bok i handen!

 Här kan du ta din bokidé i hamn även om du har liten skriverfarenhet. Du jobbar dig metodiskt fram till ett färdigt bokmanus med hjälp av teori, övningar och stöd från våra redaktörer samt inspiration från Sveriges författarelit! 

I kursprogrammet inkluderas så gott som hela vårt utbud, maxad med det du behöver för att komma i mål. Dessutom får du vid avslutad kurs en 6 månaders utbildning och en fysisk bok i handen - DIN tryckta bok!

Läs mer om kursprogrammet "SKRIV din BOK" HÄR.

DIGITALA KURSER med författareliten

Flera av de mest framgångsrika författarna i Sverige delar med sig av sina kunskaper och  berikande skrivövningar i dessa personliga kurser. Lyssna till deras föreläsningar och låt dig bli inspirerad. Se vilka författare och teman som erbjuds HÄR.

SKRIVSTUGAN

Våra populära onlineträffar - en mix av teori, övningar och samtal. Här möter du andra med skrivintresse i en lättsam miljö. Skrivstugan ger dig  den där skrivrutinen du kanske behöver - samt värdefull feedback. 

Läs mer HÄR.

Vad passar dig bäst?

Ta en titt på våra tidigare rekommendationer

HÄR.

Skärmbild (210).png
Skärmbild (211).png

Önskar du vår kursguide?
Klicka på

"Vår Kursguide" och ladda ner ditt exemplar.

bottom of page