top of page
Våra skrivkurser
och övriga tjänster
Vi har något för alla skrivsugna!

För dig som behöver inspiration, för dig som behöver fler skrivverktyg och för dig som tar ditt författarskap på fullaste allvar. Men även för dig som burit på drömmen om att skriva och inte vet hur du ska börja.

Vårt mål är att skapa kurser och program som passar alla. Därför erbjuder vi allt från onlinekurser, redaktörsguidning till fysiska kursträffar både inom och utan för Sveriges gränser. Bekanta dig med vårt utbud här nedan och klicka dig gärna vidare för mer information.

Fysiska kurser

Det finns inte mycket som slår en vistelse med likasinnade. Att få tiden, borta från vardagen, och samtidigt träffa nya människor och platser är en oslagbar kombination.

Därför satsar vi på att ordna skrivkurser där man träffas. Även utanför Sveriges gränser. Med engagerade och kunniga kursledare vill vi ge dig en minnesvärd livsupplevelse. Läs mer här.

Onlinekurser & workshops
- med författare och andra sakkunniga

Delta på våra författarkvällar som leds av bästsäljande och prisbelönta författare eller på några av våra övriga onlinekurser/workshops med sakkunniga inom branschen. 

Dessa sker online (zoom) där du får övningar, föreläsningar och delta i diskussioner på dina villkor. Låt dig inspireras och få viktiga kunskaper i skrivandets konst från de som lyckats. Vissa av dessa tillfällen blir kursprogram/filmer som du kan ta del av efteråt. Se våra tidigare inspelade workshops under våra "Digital kurser med författareliten".

 
Digitala kurser
- med författareliten

Flera av de mest framgångsrika författarna i Sverige delar med sig av sina kunskaper och  berikande skrivövningar i dessa personliga kurser. Lyssna till deras föreläsningar och låt dig bli inspirerad. Tillgänglig direkt efter betalning. Se vilka författare och teman som erbjuds här.

Våra skrivguider/program
- Skriv din bok tillsammans med oss!

... eller utveckla ditt skrivande. Vi erbjuder olika skrivutmaningar för att utveckla dina skrivkunskaper samt för inspiration. Du kan även välja vårt kursprogram "SKRIV din BOK" som ger dig tillgång till samtliga våra digitala program samt kostnadsfritt medlemskap i Skrivstugan (se nedan). Programmet ger dig alla verktyg du behöver och lite till. Här kan du ta din bokidé i hamn även om du har liten skriverfarenhet. Du jobbar dig metodiskt fram till ett färdigt bokmanus med hjälp av teori, övningar och stöd från våra redaktörer samt inspiration från Sveriges författarelit. 

I kursprogrammet inkluderas så gott som hela vårt utbud, maxad med det du behöver för att komma i mål. Från idé till färdig bok i handen! Vi har tre olika kurslösningar, allt för att det ska passa dig så bra som möjligt. Läs mer om kursprogrammet "SKRIV din BOK" här.

Skrivstugan

Våra populära onlineträffar - en mix av teori, övningar och samtal. Här möter du andra med skrivintresse i en lättsam miljö. Skrivstugan ger dig  den där skrivrutinen du kanske behöver - samt värdefull feedback. 

Läs mer här.

bottom of page